Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
Skär köttet i lagom stora grytbitar.
Bryn köttet och krydda med salt och vitpeppar.
Lägg köttet i en gryta, slå över buljongen och koka på svag värme i ca 30
min.
Ansa och skölj paprika och purjolök, skär dem i tunna ringar.
Skala bananen och skär den i skivor.
Lägg köttet på ett ugnssäkert fat. Fördela purjolök, paprika och banan över
köttet.
Fräs margarin, curry och paprikapulver i en kastrull. Rör ned mjöl och späd
med buljong och grädde.
Låt såsen koka några minuter.
Tag kastrullen från värmen, rör ned paprikaosten och rör tills såsen är
slät.
Häll såsen över köttet och sätt in rätten i ugnen 200°C i ca 15 minuter.
Servera med kokt ris och en grönsallad till.
:smilekock: 4 port