Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Glutenfri kladdkaka

Kladdkaka

2 dl socker
2 ägg
100 g smält margarin/smör
RÖR ihop detta (vispa ej) och pudra sedan ner:
1½ dl mjölmix
½ tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker , när allt är ihoprört, pudra ner 4 msk kakao.

Smörj en form (24 cm diameter, helst avtagbar kant) med margarin och tex kokos (eller glutenfritt ströbröd) grädda i 175 grader i 20-30 minuter beroende på hur kladdig du vill ha den.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N