Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kalvschnitzlar med dragongräddsås

Till fyra personer:
4 kalvschnitzlar
vetemjöl
3 schalottenlökar
1 dl sherryvinäger
½ knippe fransk dragon
Olivolja
½ l vispgrädde
Salt och peppar

Vänd schnitzlarna i mjölet och stek dem i olja. Tag sedan schnitzlarna ur pannan och bryn den finhackade löken. När löken är klar, häll över vinägern och låt koka in nästan helt. Häll i vispgrädden och koka till en fin konsistens. Hacka dragonen fint och strö ner den i såsen. Servera schnitzlarna med potatis och morötter



Husmor
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N