Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

LAX I GOD SÅS

LAX I GOD SÅS

kokt potatis
800 gr laxfilé
1 dl vatten
3 msk hummerfond
1 dl cremé fraiché
2 1/2 dl mellangrädde
2 tsk fransk senap
1 knippe klippt dill
2 burkar stenbitsrom; (1burk till garnering)

Gör så här:


Sätt på potatisen.
Koka vatten, hummerfond, cremé fraiché och mellangrädde i en lagom stor
gryta, tillsätt senapen, stenbitsrom och den klippta dillen.
Lägg i filéerna ca 10min.
Servera: lägg i filéerna i en form, slå såsen över fisken.
Garnera: Med dillkvistar och stenbitsrom. Servera med säsongens grönsaker.

(6 pers)



Husse
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N