Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
Här är min variant av renskav som jag äter väldigt ofta för det är så gott!
Ca 4personer:
1 pkt renskav
1 gul lök
1-2 msk viltfond
1 pkt Lagalätt
3-4 krossade enbär
1 burk kantareller
4-5 färska champinjoner
Salt & Peppar
Stek renskav och tillsätt svampen och hackad lök när renkaven har fått lite färg. Salta och peppra. Häll sedan över Lagalätt och häll i viltfond (smaka av) och enbär som du krossat i en mortel. Jag brukar äta ris till men det går säkert bra med annat också.