Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
Till fyra personer:
12 tunna skivor kalvinnanlår
100 g parmesanost
Färsk salvia
Salt och peppar
12 skivor parmaskinka
Olivolja till stekning
12 köttnålar (eller tandpetare)
Banka köttet lätt med handen. Salta och peppra köttet. Strö på parmesan och lägg på ett par salviablad på varje köttskiva. Täck med en bit parmaskinka, som sätts fast med en köttnål. Stek köttet i oljan, först med parmaskinkan nedåt. Stek ca 2 minuter på varje sida. Servera t ex med pasta, gorgonzolasås och sallad.