Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Saltimbocca

Till fyra personer:
12 tunna skivor kalvinnanlår
100 g parmesanost
Färsk salvia
Salt och peppar
12 skivor parmaskinka
Olivolja till stekning
12 köttnålar (eller tandpetare)

Banka köttet lätt med handen. Salta och peppra köttet. Strö på parmesan och lägg på ett par salviablad på varje köttskiva. Täck med en bit parmaskinka, som sätts fast med en köttnål. Stek köttet i oljan, först med parmaskinkan nedåt. Stek ca 2 minuter på varje sida. Servera t ex med pasta, gorgonzolasås och sallad.



Husmor
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N