Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fläskfilé med guldkant

FLÄSKFILÉ MED GULDKANT (4 personer)
Finputsa och skär 6-700 gr fläskfilé i skivor som är ca 1,5 cm tjocka. Krydda med salt, svartpeppar och rikligt med Herbamare örtsalt. Stek 3-4 minuter på varje sida i smör. Tillsätt 1,5 msk honung och låt småputtra ytterligare 4-5 minuter. Häll därefter i saften av en apelsin (ca 0,5 dl), 3 dl vispgrädde och 4-5 tsk soja. Låt småkoka 10 minuter. Servera med pressad potatis och gelé. Smaken på såsen kan förhöjas ytterligare genom att 1 msk konjak tillsätts just före serveringen.

Detta recept hittade jag för många, många år sedan i ICA-Kuriren. Vet inte hur många gånger jag bjudit vänner och bekanta på det, men succé blir det varje gång Very Happy



Yin o Yang
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N