Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Mammas special

4 dl rödvinsvinäger (gärna franska Maialle med dragon)
1 l olja, gärna raps
1 riven gul lök
salt
vitpeppar

Rivlöken på ett rivjärn. Blanda olja, vinäger och lök. Smaka av med salt och vitpeppar. Häll upp i flaskor med kork så att det lätt går att skaka ihop såsen vid användandet.


Ännu en god dressing

4 dl rödvinsvinäger
1 l neutral olja
1 msk franska senap
1 tsk torkad dragon
1 tsk paprikapulver
1 vitlöksklyfta
salt
vitpeppar

Denna sås kan bli tjock som majonnäs om man börjar med senapen och vispar droppvis ner oljan. Annars vispar man ihop allt och smakar av som ovan.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N