|
varma hallon/hallonsås | Recept | Efterrätter | Dessertsåser och tillbehör
Ta ett paket hallon och lite socker/sockrade hallon.
Häll i en kastrull
Värm på spisen tills det börjar "ryka"
Servera genast med glass!
favorit från Eva och Adam 
Hallonsås
Jag brukar oxå använda strösocker, men sötar den inte så mycket för glassen är ju så söt i sig själv ( om man skall ha det vill säga?.. och så brukar jag köra med stavmixer...då blir den krämig...
Det kan man välja själv, ja föredrar strösocker för att det knastrar lite mellan tänderna om man inte värmer för länge :-D
ska det vara strösocker eller florsocker?
Jupp så brukar jag oxo göra, fast ja är ju en socker gris så ja har på en hel del socker :-D
/// Anonymous
vet inte om det här kan överföras på dina varma hallon
men jag brukar ta ur frysen
(där jag lagt dom efter plocken)
mina björnbär
lagom portion in i micron o på me lite tid
testa me en minut till obörja med
o sen e de bara o hälla över glassen
de blir så gott vill du ha socker på så e de ju bara att röra i
men de e överflödigt tycker jag
går bra me de flesta bär
|
|