Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Apelsinsoppa med kiwi

APELSINSOPPA MED KIWI

En lätt och svalkande fruktsoppa är många gånger den perfekta avslutningen på en mäktig middag. I stället för söta pulversoppor gör du här snabbt och lätt en mycket fräsch soppa på egen hand.

3 portioner

4 dl vatten
1 msk potatismjöl
1 ½ dl koncentrerad apelsinjuice
(fryst och tinad går bra)
2 – 3 msk socker
2 kiwifrukter
2 apelsiner

Serveringsförslag:
Servera soppan kall med små mandel-
kakor eller mariekex.


Koka upp vatten och potatismjöl under ständig omrörning och låt koka 6 – 8 sekunder. Ta kastrullen av värmen och låt redningen kallna, ca 10 minuter. Tillsätt apelsinjuice och socker, rör om soppan väl och låt den kallna helt.

Skala kiwin och apelsinerna och skär dem i tunna skivor. Häll upp soppan i portionsglas och lägg frukten vackert i dem.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N