Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Indiangryta

INDIANGRYTA

4 portioner

400 g blandfärs
2 stora gula lökar
1 vitlöksklyfta
smör eller margarin
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
¼ krm cayennepeppar
2 ½ dl buljong av tärning
3 – 4 tomater
1 pkt djupfrysta brytbönor, ca 250 g
finhackad persilja

Skala och skiva löken. Skala och finhacka vitlöksklyftan. Fräs lök och vitlök i litet fett i en panna. Höj värmen och bryn färsen under omrörning. Salta och krydda med peppar. Häll i buljongen och låt alltsammans sakta koka under lock ca 5 minuter.

Skär tomaterna i skivor eller bitar. Blanda ned dem samt bönorna i grytan och låt alltsammans koka ytterligare ca 5 minuter. Strö rikligt med persilja över grytan.

Servera med pasta eller kokt ris och en grönsallad.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N