Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Antons favoritkorv 1

ANTONS FAVORITKORV 1

Den här favoriträtten med prinskorv blir garanterat omtyckt, speciellt av de yngre i familjen. Naturligtvis går det också bra att använda t ex falukorv eller lunchkorv.

4 portioner

16 – 20 prinskorvar, ca 400 g
2 dl gröna ärter
1 dl majskorn
2 dl vispgrädde
4 – 5 msk senap
½ dl hackad persilja
½ - ¾ tsk salt
¼ - ½ krm peppar
2 ½ dl riven ost

Garnering:
persilja

Serveringstips:
Servera potatismos eller kokt potatis
och strimlad isbergssallad till korven.

Halvera prinskorvarna och lägg dem i en ugnssäker form. Lägg ärter och majskorn ovanpå korvarna i formen. Vispa grädden tjock. Blanda ned senap och persilja och smaka av med salt och peppar.

Klicka senapsgrädden över korvarna och strö över den rivna osten.

Gratinera i mitten av ugnen i 225° ca 20 minuter eller tills rätten har fått färg. Strö hackad persilja över och servera.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N