Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Charlottes köttgryta

CHARLOTTES KÖTTGRYTA

4 portioner

400 g magert bogfläsk
1 ½ tsk salt
½ krm vitpeppar
1 msk smör eller margarin
2 medelstora purjolökar
½ burk paprikasallad
½ burk jordärtskockssoppa (eller pulversoppa)
1 krm rosmarin


Skär fläsket i strimlor och krydda med salt och peppar. Bryn det i matfettet i en stekgryta. Skölj purjolökarna och skär dem tvärs över i bitar på ca 3 cm. Blanda purjon med fläsket i grytan och låt dem fräsa med en stund.

Lägg i paprikasalladen och rör ned jordärtskockssoppan. Låt alltsammans sjuda 10 – 15 minuter. Smaka av med rosmarin.

Kokt potatis och grönsallad med citronsaft över smakar gott till.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N