Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Torskfilé à la Willy

TORSKFILÉ À LA WILLY

4 portioner

750 g torskfilé, färsk eller djupfryst
2 msk smör eller margarin
1 msk senap
1 stor purjolök
½ msk salt


Skölj och torka fisken. Låt djupfryst fisk tina först. Låt den ligga ingniden med salt en stund.

Smörj en eldfast form, lägg i fisken och bred på senap. Strö över finstrimlad purjolök och späd med så pass mycket vatten att det räcker knappt till fiskens halva höjd. Täck med folie eller smörpapper och låt sjuda sakta i ca 200° ugnsvärme tills fisken känns färdig, ca 20 – 25 minuter.

Servera med kokt potatis och grönsaker.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N