Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Curryfrästa musslor

CURRYFRÄSTA MUSSLOR

Gott till pasta. Musslor innehåller mycket järn och litet kalorier.

4 portioner

1 gul lök
½ purjolök
1 ½ msk margarin eller olja
2 tsk curry
1 – 2 vitlöksklyftor
1 stor burk musslor, 450 g
1 ½ dl hackad persilja

Skala och hacka löken. Skär purjolöken i tunna skivor. Fräs löken tillsammans med curry på svag värme i ca 5 minuter.

Pressa eller finhacka vitlöken och tillsätt den. Blanda ned musslor och låt dem bli varma. Tillsätt persilja före serveringen.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N