Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Apelsintorsk

APELSINTORSK

4 portioner

600 g torskfilé, färsk eller fryst
hemlagad vit sås, ca 2 ½ dl + saft av 1/2 citron
eller Keldas sås till fisk med citronsmak
rivet skal och saft av ½ - 1 apelsin
1 vitlöksklyfta
hackad persilja


Häll såsen i en låg, vid panna och rör i citron- och apelsinsaft. Koka upp. Gör den litet tjockare om det behövs genom att reda av litet mer. Lägg i fisken, skuren i portionsbitar, och sjud under lock ca 5 minuter – det kan behövas längre tid beroende på fiskens tjocklek.

Skala och finhacka vitlöken och strö över den tillsammans med rivet apelsinskal och persilja. Servera med kokt potatis och grönsaker.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N