Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fiskbullsfavorit

FISKBULLSFAVORIT

4 portioner

1 bit purjolök, ca 10 cm
½ msk smör eller margarin
1 burk krossade tomater, 400 g
1 krm salt
1 krm svartpeppar
1 msk tomatpuré
1 tsk basilika
1 burk fiskbullar i buljong, 375 g
125 g djupfrysta gröna ärter

Skölj purjolöken och skär den i tunna ringar. Smält matfettet i en gryta och fräs purjon några minuter. Tillsätt krossade tomater, salt, peppar, tomatpuré och basilika. Låt koka 5 – 6 minuter utan lock.

Tillsätt fiskbullarna med hälften av spadet och ärterna. Låt koka ca 5 minuter och servera med kokt potatis och råkost.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N