Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
1 bit purjolök, ca 10 cm
½ msk smör eller margarin
1 burk krossade tomater, 400 g
1 krm salt
1 krm svartpeppar
1 msk tomatpuré
1 tsk basilika
1 burk fiskbullar i buljong, 375 g
125 g djupfrysta gröna ärter
Skölj purjolöken och skär den i tunna ringar. Smält matfettet i en gryta och fräs purjon några minuter. Tillsätt krossade tomater, salt, peppar, tomatpuré och basilika. Låt koka 5 – 6 minuter utan lock.
Tillsätt fiskbullarna med hälften av spadet och ärterna. Låt koka ca 5 minuter och servera med kokt potatis och råkost.