Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Tomatkyckling

TOMATKYCKLING

6 - 8 portioner

1 1/2 kg styckad kyckling
2 dl sherry
1 msk torkad rosmarin
2 msk olivolja

Sås:
100 g soltorkade tomater
500 g passerade tomater
2 dl hönsbuljong
4 stora klyftor vitlök
2 msk farinsocker

Låt kycklingdelarna marinera ca 2 timmar i sherry, rosmarin och olivolja. Bryn dem gyllenbruna runt om och lägg i ugnssäker form.

Hacka de torkade tomaterna och blanda med de passerade samt buljong, krossad vitlök och överbliven marinad. Slå såsen över kycklingen och tillaga ytterligare 25 - 30 minuter i 225°.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N