Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
Ej testad - gillar inte ansjovis och kaviar! :oops:
Täck en skiva jättefranska (eller 2 formbrödsskivor) med denna blandning: Vispa vitan av ett litet ägg till hårt och styvt skum. Blanda i 2 - 3 msk kaviar eller 2 - 3 mosade ansjovisfiléer, 1 - 2 msk finstrimlad purjo eller hackad dill och 1 msk tomatpuré, chilisås eller senap. Gör en grop i mitten, där en äggula sedan ska få plats. Gratinera i 225° ca 15 minuter. Lägg på äggulan och en persiljekvist. Äggulan kan gratineras på smörgåsen om man inte vill ha den rå.