Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

FYLLD LAXBÖRS MED VITVINSSÅS

FYLLD LAXBÖRS MED VITVINSSÅS

1 kg laxfilé
2 tsk salt
2 krm vitpeppar, nymald
fyllning:
100 g champinjoner
1 msk smör
100 g philadelphiaost
1 1/2 tsk fransk dragon, hackad
2 msk gräsl ök, fint skuren
2 krm seafood & fish, kryddkvarn
santa maria
s ås:
2 1/2 dl grädde
1 1/2 dl vitt vin
1 tsk strösocker
25 g smör
salt, peppar

G ör så h ä r:[/b]
Ugn: 225 º
1.  Skär laxfilé n i 4 bitar med en ficka för fyllningen i varje bit. Salta
och peppra. Lägg fisken i en smord ugnss äker form.
2.  Ansa, hacka och fr äs champinjonerna i smö r. L åt dem svalna. Blanda
osten med dragon och gr äslö k. Tills ätt de frästa champinjonerna och
seafood & fish - kryddan.
3.  L ägg en sked av fyllningen i fickan på laxen. Sätt in formen i nedre
delen av ugnen, ca 15 minuter.
4.  Blanda grädde, vin och strösocker i en kastrull. Koka ihop tills 3/4
återstår. Tillsätt sm öret och rö r om tills det har sm ält. Smaka av såsen
med salt och peppar. Servera laxen med s ås, kokt potatis, broccoli och
blomkål.
Yield: 4 port:



Husse
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N