Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
Koka vatten och vinäger tills ungefär hälften återstår. Ställ kastrullen i vattenbad på spisen. Tillsätt äggulorna och vispa till en tjock kräm. Rör ner smöret klickvis och rör kraftigt. Nu ska du ha en tjock och luftig sås/kräm. Blanda ner övriga ingredienser.
Kommentar:
1. Servera smörsåsen nylagad och fluffig till entrecoten.
2. Servera smörsåsen kall och låt den smälta ut över det heta köttet.
3. En annan bra idé är att bre smörsåsen över avsvalnat kött och sedan låta allt få en snabb upphettning i het ugnsvärme eller under grillvärme.