Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Parmesangratinerad Spätta

Parmesangratinerad Spätta 4 port.


Ingredienser:

600 g spättafilé
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 tsk vitvinsvinäger
2½ dl Kelda Mild Citronsås
1 dl parmesanost, riven
2 msk ströbröd
1 tsk dragon
½ dl persilja, hackad

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 225°.

2. Krydda och vik ihop spättafiléerna. Lägg dem i en ugnssäker form.

3. Droppa över vinägern och häll över såsen.

4. Blanda ost, ströbröd, dragon och persilja. Strö det över fisken.

5. Gratinera i mitten av ugnen i ca 15 minuter.

6. Servera med kokt ris.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N