Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Ugnsstekt Torsk med Citron och Persilja

Ugnsstekt Torsk med Citron och Persilja 4 port


Ingredienser:

675 g torskfilé
85 g ströbröd
3 msk persilja, finhackad
2 vitlöksklyftor, krossade
½ citron, rivet skal av
60 g smör, smält
salt och peppar
citronklyftor till garnering


Gör så här:

1. Salta och peppra torsken.

2. Blanda ströbröd med persilja, citronskal, salt och peppar. Tillsätt smör och citronsaft. Blanda noga med fingrarna.

3. Lägg fisken i en ugnsform och tryck fast smulorna på filén så att det täcker.

4. Grilla i ugn på 220° i 20-25 minuter eller tills höljet blivit gyllenbrunt och fisken är klar.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N