Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kesopaj

Fyllning: :paj:
250g keso
1/2 påse vaniljsås (pulver)
2ägg
1dl socker
1krm citroncyra
3dl gräddfil

Pajdeg:
100g smör
2,5dl mjöl
2msk vatten
vaniljsocker

Gör degen & tryck ut den i en pajform. Blanda äggulor, gräddfil, socker, citronsyra, vaniljsåspulver & keso. Hårdvispa äggvitan och vänd ner i övriga ingredienser. Grädda mitt i ugnen 30min på 225*C



Jen
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N