Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Heta Spjäll

Heta Spjäll 4 port.


Ingredienser:

1 kg tjocka revbensspjäll
Marinad:
1 msk sesamolja
1 tsk färsk ingefära, riven
3 vitlöksklyftor, pressade
1 msk soja
1 msk matlagningsvin
½ tsk salt
½ tsk kryddnejlika, mald
½ tsk kanel
1 msk Sambal Oelek
1 msk honung


Gör så här:

1. Blanda marinaden.

2. Stoppa spjällbitarna i en plastpåse och häll på marinaden. Se till att den täcker allt kött. Låt marinera i kylskåp i minst 3 timmar, men helst ett dygn.

3. Sätt ugnen på 175˚.

4. Lägg kött och marinad i en ugnsform och ställ i ugnen.

5. Stek i 1-1½ timme, vänd och pensla bitarna ofta.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N