Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Indonesiska Satéspett

Indonesiska Satéspett 4 port

Ingredienser:

500 g kött (valfritt)
Marinad:
1 dl indonesisk soja
2 msk pressad citron
1 msk farinsocker
1 tsk ingefära
2-3 tsk sambal oelek


Gör så här:

1. Skär köttet i sockerbitsstora bitar. Blanda samman marinaden och häll över köttet. Låt marinera i ca 2 timmar.

2. Låt köttet rinna av i ett durkslag, spara på marinaden. Trä upp köttet på grillspett.

3. Stek spetten i lätt oljad stekpanna i ca 3 minuter per sida eller grilla över glöd. Pensla med marinaden någon gång under tillagningen.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N