Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Latinospjäll

Latinospjäll 4 port.


Ingredienser:

1 kg tjocka revbensspjäll
100 g lök, riven (1 medelstor)
6 vitlöksklyftor, pressade
6 lagerblad, smulade
2 tsk rosmarin, smulade
1½ dl rött vin
3 msk olivolja
½ citron, saft av
800 g potatis
salt och peppar


Gör så här:

1. Sätt igång ugnen på 125˚.

2. Lägg lök, vitlök, lagerblad, rödvin, rosmarin, olivolja och citronsaft i en skål. Rör om. Smaka av med salt och peppar.

3. Låt revbenen marinera i röran över natten eller lägg i en långpanna, gnugga in marinaden och börja steka direkt. Låt steka i ca 2 timmar.

4. Skala potatisen, dela och salta och låt steka med köttet den sista timmen.

5. Servera köttet med potatisen och en grönsallad.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N