Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fransk Kycklingfilé i Cidersås

Fransk Kycklingfilé i Cidersås 4 port.


Ingredienser:

4 kycklingfiléer
salt och örtpeppar
smör
3 dl torr cider
1 msk äppelcidervinäger
arrowrot
soja
4 äpplen


Gör så här:

1. Salta och peppra kycklingfiléerna och bryn dem lätt i lite smör utan att de får för mycket färg. Späd med cider och vinäger och låt filéerna sjuda sakta i ca 20 minuter.

2. Skala och kärna ur äpplena. Skär dem i klyftor och låt sjuda med de sista minuterna.

3. Ta upp kycklingen och äppelklyftorna och håll dem varma under folie. Red av såsen med arrowrot och tillsätt soja för färgens skull.

4. Skär filéerna i skivor och lägg dem på en tallrik tillsammans med äppelklyftorna. Servera med ris och såsen.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N