Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kryddpanerad Kyckling

Kryddpanerad Kyckling 4 port.


Ingredienser:

4 kycklingbröst
4 äggvitor
8 msk olivolja
4 limefrukter, i halvor
2 glas vitt vin
4 msk smör
Panering:
8 vitlöksklyftor
8 tsk chiliflakes
8 tsk kardemummakapslar
8 tsk kumminfrön
8 tsk paprikapulver


Gör så här:

1. Kör alla ingredienserna till paneringen i en mixer tills väl blandat.

2. Pensla äggvita på kycklingen (med skinnet på) och klappa på paneringen.

3. Stek kycklingen i olivoljan tillsammans med limen i 5-6 minuter eller tills genomstekt.

4. Ta kycklingen ur pannan och tillsätt det vita vinet. Låt puttra i ett par minuter och tillsätt smöret. Reducera till sås.

5. Häll såsen över kycklingen och servera.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N