Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kyckling med Grönpepparsås

Kyckling med Grönpepparsås 4-5 port.

Ingredienser:

1 kg kycklingfilé
2 burkar svamp
2 paprikor
2 lökar
5 dl vispgrädde
2 msk kinesisk soja
1 msk fransk senap
1½ msk grönpepparkorn, krossade
1 msk smör


Gör så här:

1. Stek kycklingen och dela den i mindre bitar. Bryn lök, svamp och paprika.

2. Blanda smör, grädde, soja, senap och grönpepparkorn och koka upp till en sås.

3. Lägg den brynta lökblandningen i en ugnsform och sen kycklingen och häll över såsen.

4. Sätt den i ugnen, 175° i 15-20 minuter.

5. Servera med ris.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N