Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Chili Utan Tjafs

Chili Utan Tjafs 4 port.


Ingredienser:

1 kg fransyska, tärnat
2 msk olja
4 vitlöksklyftor, skivade
1 dl köttbuljong
½ tsk spiskummin, mald
3 msk chilipulver
1 msk oregano
1 msk koriander, mald
2 tsk strösocker
2 msk salt
½ dl vetemjöl
1 Piri-Piri frukt
¼ burk grön jalapeño (finns i tex-mex hyllan)
1 röd pepparfrukt, hackad
1 grön pepparfrukt, hackad
1 flaska öl


Gör så här:

1. Bryn köttet i oljan i en stekpanna och lägg över det i en stor gryta.

2. Bryn försiktigt vitlöken och lägg den i grytan med köttet.

3. Koka den röda och gröna pepparfrukten i lite vatten i 15 minuter. Sila bort vattnet. Lägg sedan över i grytan.

4. Lägg i resten av ingredienserna i grytan och låt puttra i ca 2 timmar. Chilin är klar när hälften av köttet har kokat sönder.

5. Servera med gott bröd, nachos, crème fraiche och en sallad.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N