Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Spanskt Nötkött

Spanskt Nötkött 2 port.


Ingredienser:

1 msk apelsinjuice (konc.), frusen och töad
2 tsk paprikapulver
1 vitlöksklyfta, mosad
1 msk olivolja
salt och peppar efter smak
450 g nötkött, helst filé, skuret i tunna skivor


Gör så här:

1. Blanda apelsinjuice, paprikapulver, vitlök, salt, olja och peppar i en liten skål. Gnid in blandningen på båda sidor om köttet och marinera i 1-4 timmar i kylskåp.

2. Stek på hög värme i 2-3 minuter på båda sidor eller tills lagom enligt din smak.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N