Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Bombay Aloo

Bombay Aloo 4 port


Ingredienser:

675 g potatis
40 g smör
1½ tsk gurkmeja
1 msk koriander
1 stort lagerblad
2½ dl vatten
salt
½ tsk chilipulver
¾ msk garam masala


Gör så här:

1. Skala, tvätta, torka och dela potatisen i fyra delar.

2. Värm smöret i en stekpanna och tillsätt gurkmeja och lagerblad. Stek i ett par sekunder och tillsätt sedan potatisen. Tillsätt vattnet och koka torrt. Stek på medelvärme i ca 5 minuter under omrörning.

3. Smaksätt med salt och chilipulver. Tillsätt sedan koriander och garam masala. Stek i ytterligare 2 minuter, tills potatisen är knaprig.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N