Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
1. Blanda socker, florsocker, äggvita och det kalla vattnet i en skål. Rör ut gelatinpulvret i det heta vattnet. Tillsätt detta till sockerblandningen.
2. Vispa alltsammans med elvisp i ca 30 minuter till en pösig smet.
3. Blanda samman kokosflingor och kakaopulver. Sikta det om det är klumpigt. Häll lite av det på botten i en långpanna, 20x30 sm.
4. Häll i smeten. Strö över ett lager av kokosströsslet.
5. Låt smeten stå kallt tills den stelnat. Skär den i bitar, ca 4-5 cm stora. Doppa snittytorna i resten av kokosen tills bitarna är helt täckta runt om. Lägg bitarna på ett galler eller bakplåtspapper. Förvaras svalt.