|
|
Tacogratäng med fläskfile ca 3 pers
1 medelstor fläskfile
Margarin att steka i
1 påse tacokrydda
200g lättsaltade tortillachips
½ tub mjukost naturell
4 ananasringar
3 tomater
1 burk tacosås
Riven ost
Ev. oliver eller fefferoni
Tillbehör : Creamfraice samt en sallad gjord på isbergssallad, tomat, gurka, majs, paprika, rödlök
Tärna fläskfilen. Blanda med tacokryddan.
Stek köttet i margarin och låt svalna.
Tärna tomat och ananas.
Lägg tortillachips en smord ungsfast form.
Lägg på köttet, tomaterna och anansen.
Tryck över mjukosten och klicka över tacosåsen.
Lägg på ev oliver eller fefferoni om du gillar detta.
Strö över riven ost och gratinera i ugn på 200 grader ca 10-15 minuter eller tills
Rätten är genomhet och osten smällt.
OBS! Håll koll på rätten medan den är i ugnen då den lätt bränns vid.
Servera med sallad och creamfraice
Tzatziki är gott att servera till
|
|