Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
Smörj och bröa en form ca 21 cm i diameter. Smält smöret på och dra av plattan. Bryt ner mintchokladen. Låt smälta och rör till en jämn smet. Vispa ägg och socker pösigt och tillsätt chokladblandningen. Rör noga. Blanda mjöl, kakao och bakpulver och rör ner i smeten. Häll smeten i formen, grädda i 18 min i 175°C. Ta ut kakan och täck toppen med mintkakor. Grädda 5 min till tills de smälter och bred sedan ut dem så at de täcker hela toppen på kakan. Låt stelna och ta sedan försiktigt bort formens kant. Förvara kallt.