Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
800 g kassler
200 g vitlöksost
2 dl creme fraiche
½ dl hackad persilja
1 rulle smördeg, 275 g
1 ägg
1. Skiva kasslern.
2. Rör ihop vitlöksost, creme fraiche o persilja.
3. Lägg ihop kasslerskivorna med lite av röran emellan.
4. Rulla ut smördegen.
5. Skär av en remsa till garneringen.
6. Lägg ihop kasslern så att den ser hel ut på smördegen.
7. Vik ihop degen runt kasslern.
8. Pensla skarvarna o paketet med uppvispat ägg.
9. Sporra smala remsor av degbiten o lägg på som garnering.
10. Pensla med ägg.
11. Baka i ugn 225 grader i 30 minuter.
12. Koka upp resten av röran o servera som sås till.
13. Öka ev på den med mer creme fraiche o ost.