Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Inbakad vitlökskassler

800 g kassler
200 g vitlöksost
2 dl creme fraiche
½ dl hackad persilja
1 rulle smördeg, 275 g
1 ägg







1. Skiva kasslern.
2. Rör ihop vitlöksost, creme fraiche o persilja.
3. Lägg ihop kasslerskivorna med lite av röran emellan.
4. Rulla ut smördegen.
5. Skär av en remsa till garneringen.
6. Lägg ihop kasslern så att den ser hel ut på smördegen.
7. Vik ihop degen runt kasslern.
8. Pensla skarvarna o paketet med uppvispat ägg.
9. Sporra smala remsor av degbiten o lägg på som garnering.
10. Pensla med ägg.
11. Baka i ugn 225 grader i 30 minuter.
12. Koka upp resten av röran o servera som sås till.
13. Öka ev på den med mer creme fraiche o ost.









6 portioner




Husse
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N