Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
8 skivor längdskuret formbröd
8 skivor kavring
rumstempererat smör
Till fyllningen:
200 gr mjukost
300 gr bakad leverpastej
1 tub kaviar eller kavvagott
(kaviar blandat med majonäs)
Till garneringen,
krabbsallad:
2 dl majonnäs
2-3 msk chilisås
1 msk konjak
1 finhackad selleristjälk
½ finhackad röd paprika
1 burk krabba
Gör så här:
Lägg 4 skivor kavring som botten. Bred mjukost ovanpå.
Lägg 4 vita brödskivor över och bred ut leverpastejen.
Över nästa mörka skivor breds kaviaren. Överst placeras
vita brödskivor, varefter tårtan kläs med krabbsallad.
(Blanda alla ingredienserna väl) Garnera efter egen
fantasi. Går utmärkt att bereda dagen innan serveringen.
Låt gärna tårtan stå i kylen några timmar innan du
garnerar den så blir den extra saftig.