Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

FESTLAX MED DIJONSENAP

Festlax med dijonsenap

BUFFE 9/07
Ingredienser



150 g lax per person
dijonsenap
salt och peppar
ströbröd
grönsallad
äpplebitar
balsamicodressing




Tillagningstid: Max 20 min
Svårighetsgrad: Lättlagat

Gör så här
1. Skär en laxsida i portionsbitar.
2. Bre ett rejält lager dijonsenap runtom bitarna, salta och peppra. Vänd dem i ströbröd.
3. Tillaga i ugn, 150°C i 15–20 minuter.
4. Servera med en fräsch grönsallad med äppelbitar och balsamicodressing.



Husse
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N