Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Microfisk

2 portioner

250 gr djupfryst fiskfilé
1½ msk mjöl
1½ dl vatten
½ fiskbuljongtärning
½ dl grädde
2 msk hackad dill
1 msk margarin
½ msk pressad citron

Tina fisken. Vispa ihop mjöl, vatten och smulad buljongtärning, grädde, dill, fett och citronsaft i en form.
Tillaga såsen på full effekt i 3 minuter. Rör om och lägg ner fisken i formen.
Fortsätt tillagningen under lock, eller micro plast, på full effekt i 5 minuter.
Servera med kokt potatis och grönsaker.

Till 5 personer brukar jag ta ett pkt fisk på 400 gr och dubbla resten av ingredienserna.

Lycka till!



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N