Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Köttfärsrulle med ost och skinka 4 pers

500 g blandfärs
1 msk smält smör
2 msk potatismjöl
1 ägg
1 dl kaffegrädde
1 dl vatten
salt
svartpeppar
1 msk soja
1 krossad vitlöksklyfta
8 skivor kallrökt bayonneskinka
12-15 skivor ost (tex greve)
2 msk smör
skorpmjöl efter behag

Gör så här

1. Blanda färsen med smör, potatismjöl, ägg, grädde och vatten.
Salta och peppra. Kavla eller platta ut färsen till en fyrkant.
2. Lägg skinkan i ett lager på färsen och därefter osten.
Rulla ihop färsen till en rulle, precis som en rulltårta.
3. Lägg rullen i en eldfast form med någraklickar smör i.
Sätt in formen i ugnen på 200 grader i ca 40 minuter.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N