Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Teriyakilax 4 port

400 g laxfile
1 dl teriyakisås
1 tsk smör
1 tsk salt
2 krm peppar
1/2 msk sesamfrön
1 tsk olja
400 g wokgrönsaker
Servering.
kokt ris
Gör så här.
1. Skär laxen i portionsbitar. Lägg dem i en plastpåse
och häll i teriyakisåsen. Låt vila 1 timme.
2. Ta upp laxfileerna och torka av dem.
Hetta upp smör i en stek eller grillpanna och stek laxbitarna.
Salta och peppra . Strö över sesamfrön.
3. Hetta upp oljan och woka grönsakerna hastigt.
Lägg upp grönsakerna med fisken ovanpå.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N