Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Sockerfritt marsipangodis

100g Sötmandel
2 msk Suketter strö
1 äggvita
1 msk Kakao

Koka upp 2 dl vatten, lägg i mandelen, koka ½ min. Häll av vattnet och dra av skalet på mandeln. Torka dom mad hushållspapper. Mal mandeln en eller gärna två gånger. Blanda den i en skål med Suketter Strö. Vispa upp äggvitan helt lätt. Blanda ner den i mandlen lite i taget. Hur mycket som går åt beror helt på hur stor vitan är.Forma marsipanen till en jämn rulle och dela den i 10 bitar. Rulla varje bit till bollar som rullas i kakao. Förvaras kallt.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N