Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
- Tortellini äts året runt i Italien men mest under jultid. Det är en
typisk mellanrätt som äts mellan förrätt och varmrätten. Det här är
tre klassiska italienska julrätter som kommer från Bologna i regionen
Emilia-Romagna som är väldigt känt för sin tortellini. säger Christian
Campogiani, samarbetsparter till Barilla och köksmästare på Den gamle
och havet.
Tortellini in brodo
Tortellini i buljong
4 portioner
Tid: 12 minuter
Ingredienser:
- 1 liter vatten
- 400 g Barilla Tortellini Prosciutto Formaggio
- 3 msk kalvfond
Gör så här:
Koka upp vattnet och tillsätt kalvfonden. Häll i tortellinin och koka
enligt anvisningarna på paketet. Servera tortellinin tillsammans med
buljongen som en soppa.