Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
Ingredienser:
Pestokräm:
- 200 g färskost, t. ex Philadelphia
- 1 msk Barilla Pesto alla Genovese
- 3 körsbärstomater, finhackade
Strutar:
- 70 g bresaola (tunt skivat, lufttorkat oxkött)
Gör så här:
Pestokräm:
Blanda ihop ingredienserna till krämen (färskost, pesto och körsbärstomater).
Fyll en spritspåse med krämen. Har du
ingen spritspåse kan du använda två skedar.
Strutar:
Lägg ut bresaolaskivorna separat. Spritsa ut cirka 1 msk pestokräm på
varje skiva och rulla ihop köttet till strutar, alt rulla ihop köttet först och
fyll på med krämen. Servera som tilltugg eller förrätt.