Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Bresaolastrutar med pestokräm

Bresaolastrutar med pestokräm


4 portioner
Tid: 15 minuter

Ingredienser:
Pestokräm:
- 200 g färskost, t. ex Philadelphia
- 1 msk Barilla Pesto alla Genovese
- 3 körsbärstomater, finhackade

Strutar:
- 70 g bresaola (tunt skivat, lufttorkat oxkött)

Gör så här:

Pestokräm:

Blanda ihop ingredienserna till krämen (färskost, pesto och körsbärstomater).
Fyll en spritspåse med krämen. Har du
ingen spritspåse kan du använda två skedar.

Strutar:
Lägg ut bresaolaskivorna separat. Spritsa ut cirka 1 msk pestokräm på
varje skiva och rulla ihop köttet till strutar, alt rulla ihop köttet först och
fyll på med krämen. Servera som tilltugg eller förrätt.



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N