Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Tom kha gai / Thailänsk Kycklingsoppa



2 portioner

300 g kycklingfilé
400 ml kokosmjölk
1 dl vatten
150 g champinjoner
1 st tomat skuren i bitar
1 msk fisksås
1 msk lime juice
1 tsk ros dee (kyckling) (en slags buljong pulver, köp utan smakförstärkare!)
1 st koriander
50 g tom kha paste
______

Koka kokosmjölk och vatten.
Lägg i tom kha paste och rör om.
Lägg i kyckling skuren i bitar.
Låt koka tills kycklingen är klar.
Lägg i champinjoner, fisksås, lime juice, ros dee och tomat.
Strö över koriander.
Lägg på ett lock och ta bort från spisen.
Servera med jasminris.



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N