Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
100 g kokosmjöl
50 g finmalda mandlar
25 g sesamolja
Kallt vatten tills degen hänger ihop
Kanel
Grädda i ugn på 200 grader i ca 15 minuter.
Ingredienser till rabarberjelly:
2 stjälkar rabarber
25 g smör
1-2 dl vatten
stevia
lite agar agar
kanel + vaniljpulver
Hacka rabarberstjälkarna i bitar och fräs mjuka tillsammans med smör, vatten och lite agar agar i en kastrull. Smaksätt med lite sött, kanel och vaniljpulver.
Blanda med ”ostmassan” nedan:
1 pk philadelphiaost
1 pk kvarg
lite citronjuice och rivet skal
Naturligt sötningsmedel
Vaniljpulver
Hela ostsmeten hälls i det avkylda pajskalet – pajen ställs i kylen några timmar för att stelna