Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Inlagda Plommon

Inlagda Plommon

Skålla plommonen snabbt i kokande vatten och kyl genast ner plommonen genom att lägga i kallt vatten.
Skala plommonen.
Koka socker och vatten till en sockerlag.
Lägg i de skalade plommonen, koka upp, och dra sedan kastrullen från värmen.
Häll i konjaken För en lyxigare variant.
Blanda försiktigt, lägg plommon och vätska i rena varma burkar.

Klart att servera efter ett par tre veckor.

Ingredienser
1 kg plommon (gärna lite större plommon)
5 dl vatten
3 dl socker
3 dl konjak




Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N