Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Matig Kycklingpaj

KYCKLINGPAJ

4 pers.

1 st färdigkavlad smördegsplatta
vispat ägg till pensling

Fyllning

1 burk Creme fraiche
1 ½ dl Vispgrädde
1 ½ msk Söt senap
1 burk Böngroddar
1 st Röd paprika
1 st Grön eller gul paprika
1 burk Champinjoner med spad ca 1 dl.
1 st Grillad kyckling i bitar
Lite chilisås
Curry
Salt
( lite idealmjöl )
Riven ost ovanpå

1.
Klä en eldfast form med smördegsplattan. Pensla kanten med ägg och förgrädda i ugnen 225 grader i ca 15 min. (man kan också ha aluminiumfolie på kanterna vid förgräddningen)
2
Till fyllningen blandar man grädde, creme fraiche och senap i en kastrull och låter det sjuda en liten stund. Tillsätt böngroddar, hackad paprika och champinjonerna.
3
Rensa kycklingen och skär den i mindre bitar och blanda ner i fyllningen. Krydda.
4
Häll fyllningen i smördegsskalet och gratinera i ugnen i 225 grader ca 20 – 30 min.
Servera med en sallad.



Eva St
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N