Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Finsk kålrotslåda

Finsk kålrotslåda

 
Ingredienser:
1,5 kg kålrot 1,5 dl grädde 4 msk smör 1 tsk salt 1 nypa(or) peppar 1 nypa(or) muskotnöt, malen

 

Tillagning

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Skala och skär kålroten i små tärningar.
Koka kålroten mjuk i lite saltat vatten. Häll av kokvattnet. Blanda i hälften av smöret, grädden, peppar, salt och muskot.Mixa slät i matberedaren.

3. Häll allt i en smord liten form. Gör toppar med en gaffel. Klicka 2 msk smör i små bitar ovanpå och grädda ca 10-15 min tills lådan får en fin färg.



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N